Rólunk

Az Elite Construction Kft 2012-ben kezdte meg a tevékenységét alapozók, diszperziós festékek, felhasználásra kész glettanyagok, építési ragasztók, valamint egyéb építéskémiai termékek forgalmazásával. Már a kezdeteknél is nagyon fontosnak tartottuk azt, hogy az általunk forgalmazott termékek nem csak minőségben, de árban is versenyképesek legyenek. A hazai piacra szánt építéskémiai termékek kifejlesztésében és forgalomba hozásában szorosan együttműködünk a fő stratégiai partnerünkkel, az ukrán Divotsvit gyártóval. A 30 éves múlttal rendelkező Divotsvit termékeit már több mint 20 európai, ázsiai és afrikai országban forgalmazzák. 

Cégünk fejlődésében nagy előrelépést jelentett az, hogy 2023-ban megkezdük a nagytarcsai gyártói tevékenységünket. Először tapétaragasztó termékekkel indultunk, de 2024 első felében a helyileg gyárott termékek köre felhasználásra kész felületkiegyenlítő (glett) termékekkel is bővült. Nagytarcsa ipari övezetében, közvetlenül az M0 mellett, 2.500 m2 területen, 1.400 m2-es raktárral, több mint 100 termékkel várjuk partnereinket és leendő ügyfeleinket a legkülönbözőbb elvárásoknak is megfelelve.

Nagytarcsai telephely és gyártóüzem

2020-ban megépítettük a nagytarcsai telephelyünket ahol a logisztikai és nagykereskedelmi tevékenységek mellett a DivoFIX termékcsaládba tartozó termékek helyi EU-s gyártásának előkészítését is elkezdtük. Felhúztunk 2 üzemet: Tapétaragasztó és óriásplakát ragasztó gyártó és csomagoló üzem Diszperziós termékeket gyártó üzem (festék, glett, alapozó, ragasztó)

Jelenleg már több tapétaragasztó, óriásplakát ragasztó, diszperziós gépi (Airless technológiás) glett termék ÉMI engedélyezése, teljesítmény igazolása, CE minősítése, nemzetközi formatervezési mintaoltalmi regisztrációja is megtörtént. A jövőre tekintve több termék EU-s dokumentásála és regisztrálása is kilátásba van helyezve.