Acrylin-5

Dekorációs kőburkolat ragasztó
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár1.270 Ft
Nettó ár1.000 Ft
Leírás

Akril kopolimer, ásványi töltőanyag és funkcionális adalékanyag alapú, homogén és viszkózus állagú, fehér színű massza. Nem tartalmaz oldószereket. Száradás után a ragasztó szilárd hézagot képez, mely ellenáll a mechanikai terheléseknek és az időjárás viszontagságainak.

  • Fehér színű
  • Erős tapadást biztosít
  • D3 vízállóság
  • Elasztiikus
  • Fagyálló
  • Bel- és kültéri munkákhoz
  • Oldószer- és szagmentes

Alkalmazás.
Természetes vagy mesterséges kőburkolat tartós és megbízható ragasztására alkalmas a legtöbb felületen (ásványi felületek, fafelületek, OSB, gipszkarton, fém). Kőburkolat közötti rések hézagolásához, valamint  bio-, elektromos- és klasszikus kivitelű kandallók burkolásához is alkalmazható (feltéve, hogy a burkolat elemei és a ragasztó közvetlenül nem érintkeznek nyílt lánggal).  

Tulajdonságok.
Kiválóan tapad a legtöbb felülethez. Nem folyik meg a függőleges felületeken sem. Egyszerűen és gyorsan alkalmazható. Száradást követően erősen kötő, elasztikus, víz- és fagyálló ragasztóréteget képez.

A munka végzése.
A munkálatokat +10С feletti hőmérsékleten javasolt végezni. A ragasztót egyenletes rétegben kell felvinni a kőburkolat ragasztandó felére (a vödrös kiszerelésű ragasztó felhordására fogas spatulát kell használni). A burkolatot ezután az előzőleg előkészített felülethez kell nyomni. A kőburkolat esetleges korrigálására 3 perc áll rendelkezésre. A felesleges ragasztót spatulával vagy nedves ronggyal lehet eltávolítani. +20C hőmérséklet esetén a száradási idő 1 óra. A burkolat lakkozását (Kőlakk - Elite Construction™), vagy esetleges fugázását, hézagolását 18 óra elteltével lehet végezni.

A ragasztó pontszerű alkalmazása esetén az átlagos kiadósság 300 g/m2. A burkolat teljes bevonása esetén 2 kg/m2.

A felület előkészítése.
A felület megfelelően szilárd, egyenes, tiszta és száraz kell, hogy legyen. Erősen nedvszívó felület esetén a felületet akril bázisú alapozóval kell kezelni. 

Tárolási feltételek.
A termék +5C és +30C közötti hőmérsékletű száraz helyiségben, közvetlen napfénytől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártás idejétől számított 24 hónapig. 

Kiszerelés: 400 g (kartus); 3.5 kg és 6 kg (vödör)

figyelem

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo