Acrylin-L

PVC padlóburkolat ragasztó. D3 vízállóság.
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár9.401 Ft
Nettó ár7.402 Ft
Válasszon variációt
Leírás

Sztirol-akril kötőanyag bázisú PVC padlóburkolat ragasztó. Száradás után erősen kötő, elasztikus, mechanikai terheléseknek ellenálló ragasztó réteget képez. 

  • Nem tartalmaz oldószereket
  • Fehér színű 
  • Padlófűtéssel ellátott felületekhez is ajánlott
  • D3 vízállóság

Nettó tömeg: 6 kg.
Átlagos kiadósság: 0,7-1,1 kg/m2.

Alkalmazás

PVC-burkolat ragasztásához ajánlott. Tekercses- és modul PVC-burkolat rögzítéséhez egyaránt alkalmas. Padlófűtéssel ellátott felületen is alkalmazható.

Felületek

  • Ásványi (beton; homok-cement, stb.) 
  • Fafelületek (OSB; forgácslemez; rétegelt lemez, stb.)

A felület előkészítése

A felület sima, megfelelően szilárd, tiszta és száraz kell, hogy legyen. Az erősen nedvszívó felületet akril mélyalapozóval kell előkezelni.

A munka végzése

A PVC tekercset ki kell tekerni és hagyni kell kiegyenesedni. A burkolat és a falak között körülbelül 5 mm távolságot kell hagyni. A ragasztót az előzőleg előkészített felületre 2-4 mm vastagságban kell felvinni fogas simító segítségével. 5-10 perc múlva a PVC burkolatot gumihenger segítségével alaposan rá kell nyomni az alapfelületre. Ha szükséges, a korrigálást 10 percen belül lehet elvégezni. A felesleges ragasztót nedves ronggyal lehet eltávolítani. A száradási idő 24 óra.

Tárolás

+5°C és +30°С közötti hőmérsékleten napfénytől elzárva tárolandó. Felhasználható a gyártás idejétől számítva 12 hónapig.

 

Biztonsági adatlap 

figyelem

 

 

 

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo