Acrylin-P 12 kg

Parkettaragasztó. Egykomponensű. D4 vízállóság.
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár16.926 Ft
Nettó ár13.328 Ft
Leírás

Sztirol-akril kötőanyag bázisú egykomponensű parkettaragasztó. Száradás után erősen kötő, elasztikus, valamint mechanikai terheléseknek és deformációnak ellenálló ragasztóréteget képez. 

  • Extra erős tapadást biztosít
  • Padlófűtéssel ellátott felületeken is alkalmazható
  • D4 vízállóság
  • Nem tartalmaz oldószereket

Nettó tömeg: 12 kg.
Átlagos kiadósság: 0,7-1,1 kg/m2.

Alkalmazás

Laminált padló, MDF, OSB, parketta, szalagparketta lerakásához alkalmas ragasztó. Ásványi- (beton, cement-homok), valamint fa aljzatok esetében egyaránt alkalmazható.

A felület előkészítése

A felület sima, megfelelően szilárd, tiszta és száraz kell, hogy legyen. Az erősen nedvszívó felületet akril mélyalapozóval kell előkezelni.

A munka végzése

Az aljzat, ragasztó, valamint a parketta hőmérséklete +15°C és +25°С között kell, hogy legyen. A parkettát ragasztás előtt legalább 48 órán keresztül ugyanabban a helyiségben kell tárolni, ahol a kivitelezést tervezik. A ragasztót fogas simító segítségével kell felvinni az aljzatra olyan mennyiségben és terjedelemben, hogy 30 percen belül elvégezhető legyen a ragasztás (ezután még 5-10 perc áll rendelkezésre a szükséges korrigálások elvégzésére). A parkettákat szorosan kell illeszteni az előkészített aljzathoz. Az egymáshoz illesztést gumis kalapáccsal lehet elvégezni. A falak és a parketta között 5-8mm hézagot kell hagyni. A száradási idő 24 óra. A felület intenzív igénybevétele 48 óra múlva ajánlott.

Tárolás

+5°C és +30°С közötti hőmérsékleten, napfénytől elzárva tárolandó.

Biztonsági adatlap 

figyelem

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo