Liquid Glass Na

Folyékony üveg (vízüveg). Nátrium alapú ragasztó.
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár570 Ft
Nettó ár449 Ft
Leírás

Alakalmazás

Sav- és hőálló szilikát keverékek, alapzat vízszigetelő keverékek, valamint festékek előállítására, faanyag impregnálására alkalmas készítmény. Építőanyag, papír, porcelán, valamint üveg ragasztására is alkalmas.  Textiliáknál alkalmazva megnöveli az anyag sűrűségét és tűzállóságát. A "Liquid Glass Na"-t fel lehet használni mint: favédelmi készítmény (sérült fa esetén), mosószer, penész- és gombaölőszer.

Különböző munkák végzése

Ragasztás és alapozás: Az ásványi alapú építési anyagok ragasztását 2:1 keverékkel (kréta: "Liquid Glass Na") ajánlott végezni. A keverék szükség esetén vízzel hígítható. A porózus felületeket hígítatlan "Liquid Glass Na"-val lehet ragasztani.

Vízszigetelés: 3:7 arányú cement-homok keverékhez 10-20% "Liquid Glass Na" vizes oldatot kell adni (7:1 arányban). A vízszigetelő keveréket 5-10 mm rétegvastagságban kell felvinni a felületre símító segítségével. A keverék 20 perc múlva kezd el szilárdulni.

Felújítási munkák: A keveréket az előző pontban szereplő leírás alapján kell elkészíteni 10%-os "Liquid Glass Na" vizes oldattal keverve.

Tárolás

00С és +350С közötti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva tárolandó.

Kiszerelések: 1,2kg; 2,2kg

 

Biztonsági adatlap

 

liquid glass rag

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo