Drevo Strong D4

Bruttó ár1.235 Ft
Nettó ár972 Ft
Leírás

D4 vízállóságú oldószermentes faipari ragasztó. Száradás után erős kötésű, átlátszó ragasztóréteget képez, amely ellenáll a dinamikus és statikus terheléseknek, valamint a légköri hatásoknak. Könnyen alkalmazható. Nincs kellemetlen szaga. Kül- és beltéri használatra egyaránt javasolt.

Alkalmazási területek.

Asztalosipari termékek előállításához, összeszereléséhez és rögzítéséhez alkalmazható vízálló ragasztó: ablaktok, ajtókeret, bútorlap, furnér borítás, padlódeszka, szarufa.

A felület előkészítése.

A legjobb minőségű kötés eléréséhez jól illeszkedő, sík, tiszta, száraz és pormentes felületre van szükség.

Felhasználási útmutató.

A ragasztást +10°C feletti hőmérsékleten javasolt végezni. A ragasztót vékony rétegben kell felvinni az egyik felületre (keményfa esetén mindkét felületre). Ezután az elemeket szorosan össze kell illeszteni és 15-20 percre prés alá kell helyezni.

A felesleges ragasztót azonnal érdemes eltávolítani. A száradási idő 1,5-2 óra. A ragasztott elem 24 óra múlva terhelhető. A meg nem kötött ragasztót víz segítségével lehet eltávolítani a ragasztás során felhasznált szerszámokról. A megszáradt ragasztót csak mechanikus úton lehet eltávolítani.

Átlagos kiadósság: 100-150 g/m2.

Biztonsági óvintézkedések.

Kerülni kell a ragasztó szembe, bőrre vagy nyálkahártyára való kerülését, valamint a csatornába való jutását. Gyermekektől elzárva kell tárolni.

Tárolás.

+5°C és +30°C közötti hőmérsékleten, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó. Tárolhatósági idő – 24 hónap.

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo