Radiátor festék

Akril bázisú. Hófehér. Hő- és mosásálló.
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár1.210 Ft
Nettó ár953 Ft
Leírás

Akril kopolimer, ásványi töltőanyag, pigment, valamint funkciónális adalék bázisú, homogén és viszkózus állagú, fehér színű massza. Szárádás után hófehér színű matt réteg képez, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek (+950C), száráz és nedves dörzsőlésnek, valamint tisztítószerrel való tisztításnak.

Alkalmazás.

Lakó- és irodahelyiségekben taláható előzőleg festett, vagy alapozott fűtőtestek és radiátorok védő-, valamint dekoratív festéshez ajanlott festék. Alkalmazható fém-, (kivéve horganyzott),  ásványi- (vakolat, gipszkarton, glett, beton), valamint fafelületeken (ajtó-, ablakkeret).

Tulajdonságok: 

  • Kiválóan tapad fémhez
  • Gyorsan szárad
  • Szagtalan
  • Hőálló +950C -ig
  • Nem sárgul

A felület előkészítése.

A felületet meg kell tisztítani a szennyeződésektől, valamint a hámló festékréteget el kell távolítani. Ezután a felületet korróziógátló alapozóval javasolt kezelni. A jó állapotban lévő alkid zománccal festett felületeket elegendő csak csiszolópapírral előcsiszolni. Az ásványi- és fafelületeket “Classic-3” akril alapozóval javasolt kezelni.

A munka végzése.

A festést +150С és +300С közötti hőmérsékleten javasolt végezni. Festés előtt az érintett fűtőtesteket le kell kapcsolni és meg kell várni amíg azok lehűlnek. A festéket 2 rétegben javasolt felvinni ecsettel, hengerrel, vagy festékszóróval. A rétegek felvitele között 1-1,5 órát kell várni.

Kiadósság: 140 g/m2. 0,6 kg festék 10-11 (1 kg festék 16-17) radiátor taghoz elegendő 1 rétegben.

Tárolás.

+50С és +300С közötti hőmérsékleten, hermetikusan elzárt csomagolásban, közvetlen napfénytől
védve tárolandó.

Szavatossági idő: a gyártás idejétől számított 24 hónap.

Kiszerelés: 0,6kg; 1kg

radiator festes small

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo