Garant-2 30 kg

Egyedülálló összetételű beltéri finomglett. Gépi és kézi felhordáshoz.
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár6.399 Ft
Nettó ár5.039 Ft
Leírás

GARANT-2
Beltéri finomglett. Gépi és kézi felhordáshoz.

LEÍRÁS. Beltéri fal- és mennyezetfelületek magas minőségű kiegyenlítésére, valamint a befejező réteg létrehozására alkalmazható diszperziós glett. Kisebb repedések, lyukak, rések kitöltésére is használható. Gépi és kézi felhordásra egyaránt alkalmas az alábbi ásványi felületeken: vakolat, habbeton, pórusbeton, vasbeton, tégla, gipszkarton.

A FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE.  A felület tiszta, száraz és szilárd kell, hogy legyen. Az erősen nedvszívó felületet «Classic-3» vagy «Classic-6 koncentrátum» akril alapozóval javasolt kezelni.  

A MUNKA VÉGZÉSE. A glettelést +10 С feletti hőmérséklet esetén javasolt végezni. Gépi glettelésnél a szívókosár behelyezése előtt a glettet át kell keverni. Rétegenként max. 2-3mm vastagon javasolt felhordani. A rétegek felhordása között meg kell várni az előző réteg megszilárdulását. A teljes száradási idő +20 C esetén 6-7 óra.  

ANYAGSZÜKSÉGLET: 1,5-2 kg/m2 kétrétegű felhordás esetén.

TULAJDONSÁGOK

- Egyedülálló összetételű, felhasználásra kész glett
- Kiválóan tapad ásványi felületekhez
- Könnyen alkalmazható és csiszolható
- Magas páraáteresztő képességgel rendelkezik
- Szagtalan

TÁROLÁS. +5 C és +30 C közötti hőmérsékletű száraz helyiségben, közvetlen napfénytől távol tárolandó. Felhasználható a gyártás idejétől számított 24 hónapig.

Biztonsági adatlap.

 

Felhasználói fiók

barion logo