Glue-sealant Power

Akril tömítő és ragasztó 2 az 1-ben. Extra erős és rugalmas.
Bruttó ár1.000 Ft
Nettó ár787 Ft
Leírás

Vízoldékony akril-polimer bázisú tömítő és ragasztó 2 az 1-ben. Száradás után erősen kötő, átlátszó, elasztikus és nagy teherbírású ragasztóréteget képez. 

  • Átlagos kiadósság 300 g/m2.
  • Száradási idő 24 óra.
  • Nettó tömeg 300 g
  • Szakítószilárdság 60 kN/mm2
  • Vízálló. Bel és kültéri munkákhoz.
  • Professzionális minőségű
  • Környezetbarát

Alkalmazás

Ablak- és ajtókeret, párkány, padlószegély tömítéséhez valamint ragasztásához ajánlott készítmény. Feltölti a beton, gipsz, fa, vakolat, kőburkolat felületeken keletkezett repedéseket, réseket. Használható különböző típusú építési- és burkolóanyagok ragasztásához: gipszkarton, fa, forgácslap, farostlemez, linóleum, parafa, PVC, polisztirol, poliuretán, szövet. 

Bel- és kültéren egyaránt alkalmazható.

Felület előkészítése

A felületet meg kell tisztítani minden olyan szennyeződéstől, ami gátolja a tapadást: por, olaj és zsír. A felület nem tartalmazhat rosszul rögzített anyagokat.

A munka végzése

A tubuson a menet feletti részt el kell vágni. A fúvókát a kívánt szélességnél 45° szögben kell elvágni és ezután rácsavarozni a tubusra. Az előkészített tubust kinyomó pisztolyba kell helyezni. Vigye fel a tömítő ragasztót a felületre (szaggatott vagy egységes csíkban). A ragasztandó tárgyat erősen a felülethez kell nyomni (a tárgyat 10 percen belül lehet korrigálni). A fölösleges anyagot nedves ronggyal lehet eltávolítani. A teljes száradásig óvja az anyagot a víztől.

A tömítő ragasztót csak +15°C feletti  hőmérsékletnél használjuk. A teljes száradási idő 24 óra (+20°C feletti hőmérséklet esetén).

Biztonsági adatlap

 

 

Egység a dobozban: 24 db

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo