Kerti lakk

Univerzális lakk kő-, fém-, fafelületekre.
Termék színe / kiszerelése
Bruttó ár2.030 Ft
Nettó ár1.598 Ft
Leírás

Akril kötőanyag bázisú lakk. Száradás után átlátszó, elasztikus, szilárd, selyemfényű, nedves hatású felületet képez. A lakkréteg ellenáll az időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Szagtalan és nem tartalmaz oldószert.

Alkalmazás

Ásványi- (pl.: gabion szerkezet, természetes- és műkő, dekor-tégla és -burkolat, beton, vakolat, gránit, gipsz, mesterséges tavak szegélye) és fafelületek (különböző fafajta, farostlemez, forgácslap, furnér, OSB) tartósságának növelésére, valamint dekoratív díszítésére alkalmazható. Hosszú távú védelmet biztosít az időjárás hatásaival szemben.

Bel- és kültéri munkákhoz

A munka végzése

A lakkot használat előtt alaposan fel kell keverni. Igény esetén vízzel lehet hígítani (max 5%). A lakkot 1-2 rétegben kell felvinni az előkészített felületre ecsettel, hengerrel vagy festékszóróval. A rétegek felvitele között 1-2 órát kell várni (18-200С esetén). A száradási idő 2 óra.

Tárolás

Hermetikusan elzárt csomagolásban, +50С és +300С közötti hőmérsékletű helyiségben, közvetlen napfénytől távol tartandó. Szavatossági idő: a gyártás idejétől számított 24 hónap.

Biztonsági adatlap

Kiszerelések: 0,9 l; 5 l.


Kerti lakk bemutatása:

kerti lakk bemutatas

 

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo