Acrylin-5

Dekorációs kőburkolat ragasztó
Termék színe / kiszerelése
Array
Bruttó ár820 Ft
Nettó ár646 Ft
Válasszon variációt
Leírás

Akril kopolimer, ásványi töltőanyag és funkcionális adalékanyag alapú, homogén és viszkózus állagú, fehér színű massza. Nem tartalmaz oldószereket. Száradás után a ragasztó szilárd hézagot képez, mely ellenáll a mechanikai terheléseknek és az időjárás viszontagságainak.

  • Fehér színű
  • Erős tapadást biztosít
  • D3 vízállóság
  • Elasztiikus
  • Fagyálló
  • Bel- és kültéri munkákhoz
  • Oldószer- és szagmentes

Alkalmazás.
Természetes vagy mesterséges kőburkolat tartós és megbízható ragasztására alkalmas a legtöbb felületen (ásványi felületek, fafelületek, OSB, gipszkarton, fém). Kőburkolat közötti rések hézagolásához, valamint  bio-, elektromos- és klasszikus kivitelű kandallók burkolásához is alkalmazható (feltéve, hogy a burkolat elemei és a ragasztó közvetlenül nem érintkeznek nyílt lánggal).  

Tulajdonságok.
Kiválóan tapad a legtöbb felülethez. Nem folyik meg a függőleges felületeken sem. Egyszerűen és gyorsan alkalmazható. Száradást követően erősen kötő, elasztikus, víz- és fagyálló ragasztóréteget képez.

A munka végzése.
A munkálatokat +10С feletti hőmérsékleten javasolt végezni. A ragasztót egyenletes rétegben kell felvinni a kőburkolat ragasztandó felére (a vödrös kiszerelésű ragasztó felhordására fogas spatulát kell használni). A burkolatot ezután az előzőleg előkészített felülethez kell nyomni. A kőburkolat esetleges korrigálására 3 perc áll rendelkezésre. A felesleges ragasztót spatulával vagy nedves ronggyal lehet eltávolítani. +20C hőmérséklet esetén a száradási idő 1 óra. A burkolat lakkozását (Kőlakk - Elite Construction™), vagy esetleges fugázását, hézagolását 18 óra elteltével lehet végezni.

A ragasztó pontszerű alkalmazása esetén az átlagos kiadósság 300 g/m2. A burkolat teljes bevonása esetén 2 kg/m2.

A felület előkészítése.
A felület megfelelően szilárd, egyenes, tiszta és száraz kell, hogy legyen. Erősen nedvszívó felület esetén a felületet akril bázisú alapozóval kell kezelni. 

Tárolási feltételek.
A termék +5C és +30C közötti hőmérsékletű száraz helyiségben, közvetlen napfénytől elzárva tárolandó. Minőségét megőrzi a gyártás idejétől számított 24 hónapig. 

Kiszerelés: 400 g (kartus); 3.5 kg és 6 kg (vödör)

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo