Fusion

Magas viszkozitású kontaktragasztó.
Bruttó ár2.370 Ft
Nettó ár1.866 Ft
Leírás

Szintetikus polimer alapú, világos barna színű kontaktragasztó. Száradás után erősen tapadó, vízálló, hőálló, valamint mechanikus terheléseknek ellenálló ragasztóréteget képez. Kiválóan megtapad a legtöbb felületen, nem folyik meg függőleges felületen sem.

Beltéri és kültéri munkákhoz.

Alkalmazási területek

Alkalmas fa, parketta, padlóburkolat, parafa és bambusz tapéta, polisztirol, műanyag, valamint poliuretán ragasztására. Padlófűtéssel ellátott felületeken is alkalmazható.

Kiadósság 0,8 L / 1,5 - 2 m2 - mindkét felület bekenése esetén.

A felület előkészítése

A felület tiszta, sík, valamint száraz kell hogy legyen. A ragasztandó felületeket alapozóval javasolt előkezelni. A munka végzése. A ragasztót spatula segítségével, vékony rétegben kell felvinni a felületekre. Bambusz és parafa tapéta esetében a ragasztót mind az alapfelületre, mind a ragasztandó tekercsre, esetleg táblára kell felvinni. A ragasztandó anyag szélénél ügyelni kell a ragasztó alapos felhordására. A ragasztó felhordását követően a ragasztandó tárgyat néhány másodpercig erősen kell szorítani az alapfelülethez. Nagy felületek ragasztásához a ragasztandó tekercset, esetleg táblát 1-1,5m2 részekre érdemes bontani. A fölösleges ragasztóanyagot száraz ronggyal lehet eltávolítani. A ragasztót szükség esetén denaturált szesszel lehet hígítani.

Tárolás

-300С és +300С közötti hőmérsékleten, hermetikusan elzárt csomagolásban, gyújtóforrásoktól távol, gyermekektől elzárva tárolandó. A tárolási idő 24 hónap.

Kötési idő 1 óra. A ragasztó teljes száradásához 24 óra szükséges.

Biztonsági adatlap

123

fusion 0.8 l

Kosár

 x 

Felhasználói fiók

barion logo