Tisztelt Vásárló!

Köszöntjük az Elite Construction Kft. webáruházában.

Az alábbiakban tájékoztatjuk azokról a lehetőségekről és feltételekről, amelyekkel áruházunkban vásárolhat. Kérjük, olvassa el figyelmesen.

A szerződéskötést megelőző tájékoztatás

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak alapján, az alábbiak szerint tájékoztatjuk a megrendelésével kapcsolatos tudnivalókról.

Honlapunkon megtalálható a vállalkozásunk központjának elérhetősége, valamint irodáink és raktárunk címét és elérhetőségeit. Ugyanitt találja meg az általunk árusított termékeket, szolgáltatásainkat, azok pontos leírásával, a fizetendő, bruttó eladási árával együtt.

 1. 1. A szerződés létrejötte

Megrendelésének elküldésével Önnek vállalkozásunkkal távollévők között kötött szerződése jön létre. Megrendelésének teljesítésével szerződésünk megszűnik.

Megrendelésének elküldése után minden esetben visszaigazolást küldünk az Ön által megadott e-mail címre, feltüntetve a megrendelt termékek és egyéb szolgáltatások árát. Megrendelésének elküldését követő visszaigazolásunk Önhöz történő megérkezésével a szerződés társaságunk és Ön között létrejön, tehát Ön köteles a megrendelt termékeket átvenni és a vételárat kiegyenlíteni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelésének elküldésétől számított legkésőbb 72 órán belül nem érkezik meg Önhöz, akkor mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Amennyiben megrendelésének teljesítésével kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne, munkatársunk az Ön által közölt elérhetőségeinek valamelyikén felveszi Önnel a kapcsolatot legkésőbb az elküldést követő harmadik munkanapon 12 óráig. Ha a kapcsolatfelvétel az Ön által megadott valamennyi elérhetőségén keresztül többszöri próbálkozás után is sikertelen, megrendelése 72 óra elteltével rendszerünkből automatikusan törlésre kerül.

Megrendelésének módosítására az elküldést követő munkanapon 12 óráig van lehetősége, ami értelemszerűen módosíthatja a visszaigazolásban vállalt szállítási határidőt is. Amennyiben a visszaigazolás megtörtént és Ön nem módosítja a megrendelést a fent jelölt határidőig, a megrendelés és annak visszaigazolása szerződésnek minősül és a megrendelés eredeti tartalma szerint megkezdjük annak teljesítését.

 1. 2. A szerződéstől történő elállás

Abban az esetben, ha Ön el kíván állni a szerződéstől, azt a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) c) pontjában meghatározott feltételek figyelembe vételével 14 napon belül indokolás nélkül megteheti.

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Elite Construction Kft.

Postai cím: 2142 Nagytarcsa Déri Miksa utca 8, C épület.

Tel.: + 36 30 758 9 878

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ebből a célból felhasználhatja az alábbi elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is, amelyet kérünk postai úton, faxon vagy e-mailen eljuttatni a megadott címre.

________________________________

Elállási/Felmondási nyilatkozat (minta)

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: 

Elite Construction Kft.

Postai cím: 2142 Nagytarcsa Déri Miksa utca 8, C épület.

Tel.: + 36 30 758 9 878

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása:

Kelt:

________________________________

 1. 3. Az elállás/felmondás joghatásai

 Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük. Az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amik az esetlegesen kérelmezett egyedi igények okozták) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

4.A termékek kiválasztása és a megrendelés folyamata

 Áruházunkban igényei szerint választhatja ki és vásárolhatja meg az Önnek tetsző, szükséges típusú, színű, építőanyagokat.

A termékeket a keresőbe beírt megnevezés (vagy annak jellemző részlete), szín, cikkcsoport nevével keresheti meg. Az árucikkek kis képei alatt rövid leírásban olvashatja az árucikk rendeltetését is. Az árucikk fényképére kattintva bővebb tájékoztatást talál az adott termékről, itt választhatja ki a kívánt kiszerelést és színt.

Ugyanitt megtalálja és letöltheti az áru biztonsági adatlapját, egyes cikkeknél a műszaki leírást is.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a feltüntetett tájékoztatásokat a gyártó anyagai alapján tesszük közzé, a letölthető dokumentumokat a gyártó készítette, tehát azok tartalmáért az Elite Construction Kft nem vállal felelősséget.

Az áruk mellett látható árak magyar Forintban értendők, bruttó eladási árak, az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) tartalmazzák. Többféle kiszerelésben árusított termékeinknél a kiszerelés kiválasztása előtt általában a legkisebb kiszereléshez tartozó ár jelenik meg. A kiszerelés (vagy a szín) változtatásával a megjelenített ár is változik. Az itt közölt ár csak áruházunkból elektronikus úton elküldött megrendelésére vonatkozik.

 1. 5. Regisztráció!(Web áruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat)
 • A regisztrációt a baloldali menü sorban találja!
 • Kattintson a fiók létrehozása menüpontra, és töltse ki az alábbi megjelenő ablakban szereplő adatokat, fogadja, el az adatvédelmi nyilatkozatot majd kattintson, a regisztrálok gombra.
 • Belépéskor, már csak a email címét, és jelszavát kell megadnia, és tudja folytatni a vásárlást.
 1. 6. Megrendelés menete!
 • Áruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat.
 • Termék kiválasztása!
 • Kiválaszthatja a termék kiszerelését, és a szint, majd a tovább gombra kattintva tudja folytatni a vásárlást.
 • Tegye kosárba a terméket. A megjelenő ablakban megtekintheti, és ellenőrizheti a kosár tartalmát.
 • Adja meg a számlázási adatokat
 • Válassza ki a fizetési és a szállítási módot.
 • Végül fogadja el az ÁSZF, és adatvédelmi nyilatkozatot.
 1. 7. A megrendelt termékek ellenértékének kiegyenlítése

Megrendelése ellenértékének kiegyenlítésére alábbi fizetési módok állnak rendelkezésére.

Előre utalással:

Ennél a fizetési módnál a rendelést visszaigazoló email beérkezése után kérjük, utalja el a rendelés teljes összegét az alábbi számlaszámra:

EliteConstructionKft.
1030 0002 1058 7205 4902 0012
(Az utalás beazonosítása miatt kérjük, hogy a megjegyzés helyére írja be a rendelés számát, vagy a megrendelő nevét és megrendelés dátumát.)

Ennek kiegyenlítése után, amikor számlánkra megérkezik az összeg, küldjük Önnek a megrendelt árut az Ön által választott szállítási módon. A számlát csatoljuk a termékhez.

Bankkártyás fizetéssel az interneten:

Ennél a fizetési módnál a rendelés véglegesítését követően a fizetés a Barion rendszerén keresztül történik. További információ: https://www.barion.com/hu/

Egyszerű és biztonságos fizetés bankkártyával, a Magyar Nemzeti Bank által endedélyezett magyar nyelvű felületen. Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express. Barion tárcájából (egyenlegéből) is fizethet. A „Megrendelés megerősítése” gombra kattintva átirányítjuk a Barion bankkártyás fizetési oldalára. A cégünk nem jut hozzá az Ön kártyaadataihoz.

A számla kiegyenlítése után az Ön által választott szállítási módon küldjük Önnek a megrendelt árut. A számlát mellékeljük a termékhez.

 

 

Utánvéttel:

Ennél a fizetési módnál az Önnek kiállított számla már tartalmazza a szállítás és az utánvét költségét, melyet az áru ellenértékével együtt a futárnak kell kifizetni.

 

 1. 8. A termékek házhoz szállítása

Megrendelésében ki kell választania, hogy az árut személyesen a raktárunkon, vagy házhozszállítással kívánja átvenni. Házhozszállítással kapcsolatos tudnivalóinkat itt olvashatja

 Amennyiben Ön megrendelésén az áruházhoz szállítását kérte, a számlázott szállítási költség a megrendelés teljes (bruttó) súlyának a függvényében változik. Az Elite Construction Kf az Ön megrendelését csomagküldő szolgálat útján teljesíti (DPD Futárszolgálat, 1158 Budapest, Késmárk utca 14/b). A pontosan kiszámított házhoz szállítási költség (amennyiben telefonos egyeztetést nem igényel) a megrendelés lezárása előtt feltüntetésre kerül.

DPD csomag-logisztikai szolgáltatás díjai:

Csomagsúly Szállítási díj/csomag (Ft)
0,01 - 3,00 kg 1805
3,01 - 5,00 kg 2135
5,01 - 10,00 kg 2300
10,01 - 15,00 kg 2465
15,01 - 20,00 kg 2630
20,01 - 25,00 kg 3110
25,01 - 31,50 kg 3770
31,51 - 40,00 kg 5830

Belföldi COD - Utánvét

Utánvét összege Utánvét díj (Ft)
1-25,000 Ft-ig 499
25,000- 50,000 Ft-ig 699
50,001 - 100,000 Ft-ig 899
100,001 - 300,000 Ft-ig 1799
300,001 - 500,000 Ft-ig 3499


 

 1. 9. Sérült csomagolású áru kiszállítása

Amennyiben Ön házszállítással kérte megrendelése teljesítését és a megrendelt termék sérülten érkezik, Önnek jogában áll a küldemény átvételét megtagadni. Ez esetben kérjük, haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Kérjük, a csomagot a kézbesítő jelenlétében bontsa fel és ellenőrizze a csomag tartalmának épségét, valamint a csomag tartalmát egyeztesse a szállítási okmányon szereplő adatokkal.

 A sérülten érkezett küldeményt a leggyorsabban igyekszünk pótolni. A sérült szállítmány átvételének megtagadása esetén Önnek semmilyen további költséggel nem kell számolnia.

 

 1. 10. Kellékszavatosság – Termékszavatosság

Vállalkozásunk minden esetben a gyártó által biztosított szavatossági határidőn belüli festékeket és építőanyagokat árusít és szállít megrendelőinek. Amennyiben Ön mégis ettől eltérő szállítmányt kap, kérjük, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.

Milyen esetben élhet Ön a szavatossági jogával?

Ön az Elite Construction Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Kivel szemben érvényesítheti szavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

- a termékhibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

 1. 10. Jótállás

A vásárolt áru minőségével kapcsolatos kifogása esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Amennyiben minőségi kifogásának jellege indokolja, kifogását haladéktalanul továbbítjuk a gyártónak, aki szakembereivel vizsgáltatja meg a kifogás jogosságát.

Javasoljuk, figyelmesen olvassa el minden vásárolt termék használati utasítását, hogy a helytelen technológia alkalmazásából eredő minőségi problémákat megelőzze.

 1. 11. Panaszkezelés

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeit vállalkozásunk központjával közölheti, azonban, ha bármely észrevételével, panaszával kapcsolatban vállalkozásunknál nem ér célt, felügyeleti szervünkhöz, illetve hatóságokhoz fordulhat:

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefon: (1) 488-2131

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közép-Magyarországi Regionális Felügyelőség

Címe: 1052 Budapest, Városház u. 7.

Telefon: (1) 328-0185

Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Jegyzője

Címe: 1024 Mechwart liget 1.

Telefon: (1) 346-5428

 1. 12. Etikai kódex

BEVEZETŐ

Munkahelyi döntéseinkben – a másokra gyakorolt hatásai miatt – felelősséggel tartozunk kollégáinknak, partnereinknek, sőt tágabb értelemben az egész társadalomnak. Mivel napi munkánk során elkerülhetetlenül szembesülünk etikai gondokkal, melyek természetüknél fogva kényesek, az egyes esetek pedig gyakran ellentmondásosak, az etikus magatartás sokkal több, mint az utasítások vakon való követése, mivel az élő szituációkra nem lehet ráhúzni merev szabályokat. Ez indokolja, hogy az alapelvek közzétételével támpontot adjunk az etikai szempontok betartásának fontosságával kapcsolatban. Az Etikai Kódex célja, hogy segítséget nyújtson az átgondoltabb, és etikailag is megalapozottabb döntések meghozatalában, elkerülhetőek legyenek a tájékozatlanságból eredő etikai vétségek. Az újonnan belépő munkatársaknak tájékozódási alapot nyújtson az eliteconstruction.hu. -nál elvárt viselkedési normákat illetően.

 1. I. ETIKA A CÉGEN BELÜL

I.1. A cégvezetés minden tagjának kötelessége az eliteconstruction.hu működését szabályozó alapelvek és specifikus előírások megértése, betartása, betartatása és továbbadása. az  Elite Construction Kft szorgalmazza, hogy az érdeklődők kérjenek pontosabb felvilágosítást, amennyiben a kapott információ helyénvalóságával kapcsolatban kérdés merül fel.

I.2. ELITECONSTRUCTION.HU megköveteli minden vezetőjétől, dolgozójától és alvállalkozójától az itt lefektetett etikai irányelvek betartását és betartatását.

I.3. ELITECONSTRUCTION.HU dolgozói és alvállalkozói etikai kérdésekkel kapcsolatos beadványokra vagy személyes találkozóra vonatkozó kéréseikkel az Elite Construction Kft vezetőjéhez fordulhatnak.

I.4. II. BIZTONSÁG, DOHÁNYZÁS, ALKOHOL és KÁBÍTÓSZER

II.1. Minden dolgozónak joga van a tiszta, biztonságos környezetben történő munkavégzéshez. A KRESZ szabályainak és a telephelyre vonatkozó előírások betartása alapvető kötelesség.

II.2. Dohányozni csak az erre kijelölt helyen engedélyezett!

II.3. Ittas állapotban vagy kábítószer hatása alatt való munkavégzés SZIGORÚAN TILOS.

Munkaidő alatt Szeszes ital fogyasztása, kínálása vagy birtoklása SZIGORÚAN TILOS.

III. VAGYONVÉDELEM

III.1. Kerülni kell a pazarlást, a szándékosan vagy hanyagságból okozott rongálást. Megfelelő biztonsági intézkedéssekkel elejét kell venni a lopásnak.

III.2. ELITECONSTRUCTION.HU elvárja, hogy minden munkatársa a saját működési területén belül gondosan és takarékosan járjon el. Törekedjen a teljesítmény növelésére a költségek csökkentése mellett. A cégvagyon megóvása biztosítja a hatékonyabb versenyképességet, a munkahelyek megtartását és a jövőbeni befektetések lehetőségét.

 1. IV. SZEMÉLYI ÜGYEK

IV.1. ELITECONSTRUCTION.HU tulajdonát képező anyagok, járművek, gépek és felszerelések (pl. járművek, fénymásoló, telefon, számítógép, irodaszer) és a munkaidőnek nem munkához tartozó tevékenységre, magánügy intézésére való használata, valamint a munkahely elhagyása nem megengedett.

Amennyiben nem munkavégzéssel kapcsolatos célból az Elite Construction Kft munkaterületének elhagyása szükséges, akkor a dolgozó kérje felettese engedélyét.

IV.2. AZ ELITECONSTRUCTION.HU tulajdonát képező eszközök társadalmi vagy jótékonysági célokra való igénybevételét csak az Elite Construction Kft ügyvezetője hagyhatja jóvá.

 1. V. MUNKAETIKÁBA ÜTKÖZŐ VISELKEDÉS

V.1. Az etikátlan viselkedés, amely az ELITECONSTRUCTION.HU vagy munkatársai érdekeit és hírnevét sérthetik SZIGORÚAN TILOS!

V.2. Súlyosan etikátlan cselekedetek:

- eljárások és a jogos vezetői utasítások megszegése,

- az erkölcsi érzék hiánya,

- a kollégákkal vagy a külső partnerekkel szembeni goromba hangnem,

- verekedés,

- alvás munkaidőben,

- Elite Construction Kft és/vagy partnerokmányok meghamisítása,

- idő- és költségelszámolások pontatlan vezetése,

- az üzleti titok és biztonsági előírások megszegése TILOS és minden esetben büntető szankciót von maga után, amely a cselekedet függvényében AZONNALI ELBOCSÁTÁST is eredményezhet.

V.3. Elite Construction Kft területén, munkaidőn belül és kívül a HAZÁRDJÁTÉK minden formája TILOS!

 1. VI. HIVATALI TITOKTARTÁS

VI.1. Üzleti információk közlését, kiadását illetően az Elite Construction Kft minden munkatársának a vonatkozó törvényeknek és az érvényes cégszabályzatnak megfelelően kell eljárniuk.

VI.2. A személyi adatok az ide vonatkozó jogszabályban foglaltak szerint, míg az Elite Construction Kft verseny pozícióját érintő információk SZIGORÚAN BIZALMASAN kezelendők.

VI.3. Elite Construction Kft - kerülve még a látszatát is annak, hogy korlátozná a Munka Törvénykönyvében biztosított munkavállalói jogokat - elvárja minden munkatársától, hogy tudatosan kerüljék azokat a helyzeteket, melyek az Elite Construction Kft -ra, vagy üzleti partnereire rossz fényt vethetnek, az  Elite Construction Kft -ot hátrányos helyzetbe hozhatják, vagy fenyegethetik a tulajdonosi érdekeket azáltal, hogy egyes személyek gátlástalanul járnak el saját érdekeik érvényesítése érdekében.

VII. ÖSSZEFÉRHETETLENSÉG

Az Elite Construction Kft -nál fennálló munkaviszony vagy alvállalkozói szerződés ideje alatt a versenytársaknak, szállítóknak vagy megrendelőknek végzett tevékenység nem elfogadható, mert lojalitási gondokat okoz.

VIII. ESÉLYEGYENLŐSÉG

A munkatársak és alvállalkozók faji, vallási, nemi hovatartozás vagy életkor alapján történő megkülönböztetése – bármilyen szintű vezető vagy munkatárs által – megengedhetetlen, ezért súlyosan elítélendő. A politikai hovatartozást az Elite Construction Kft nem korlátozza, mindezek mellett tartózkodik mindenféle szélsőséges és rasszista megnyilvánulástól, amit elvár minden munkatársától és alvállalkozójától.

 1. IX. TERMÉKMINŐSÉG

IX.1  Elite Construction Kft versenyképességének alapja a szolgáltatás minősége és megbízhatósága.

IX.2. Elite Construction Kft elismerten olyan vállalkozássá kell tenni, amely jó minőségű szolgáltatások széles skáláját nyújtja megrendelőinek, pontos teljesítési határidőkkel, versenyképes és cserearányokat betartó méltányos áron!

IX.3. Elite Construction Kft mindenkor intenzív versenypolitikát kíván folytatni, de nem más cég hírnevének és hitelének rovására.

 1. X. ZÁRSZÓ

Az Etikai Kódex közzétételével az Elite Construction Kft célja, hogy kifejezze elkötelezettségét az etikus magatartás előmozdításában és megelőzze a tájékozatlanságból eredő esetleges etikai vétségeket. Az Elite Construction Kft alapvetően bízik munkatársai, alvállalkozói etikai ítéletében. Bízik abban is, hogy egyéni magatartásuk mindentől függetlenül megfelel az elvárható etikai normáknak. Legvégül egy fontos megjegyzés: A következő kijelentésekről ne vegyen tudomást és mindenki tartózkodjon az ilyen és hasonló nyilatkozatoktól:

„.... Na, csak most az egyszer! ...”

„... senki sem fogja megtudni...”

„A cél szentesíti az eszközt.”

„... ez a beszélgetés el sem hangzott... „ 

 

 1. 13. Jogi közlemény

A www.eliteconstrucion.hu általános használati feltételei.

A feltételek és a weboldal nyújtotta tartalom megváltoztatásának jogát fenntartjuk. A webhely használata azt jelenti, hogy használója elfogadja a feltételeket. A weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az Elite Construction Kft fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására, vagy módosítására. az  Elite Construction Kft törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért nem vállal felelősséget.

Elite Construction Kft weboldalán megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag az Elite Construction Kft jogosult.

A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, eladni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló, vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más Internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást cégünktől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Elite Construction Kft honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a a Elite Construction Kft nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

Elite Construction Kft nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be.


Rólunk
Kapcsolat